Geológiai szolgáltatások

Geológiai szolgáltatások

  • külszíni bányák felelős műszaki vezetői feladatok ellátása
  • éves bevallások elkészítése, készlet nyilvántartás
  • bánya műszaki utasítások készítése
  • bányaüzemi kárelhárítási terv készítése
Környezetvédelmi szolgáltatás

Környezetvédelmi szolgáltatás

  • környezetvédelmi megbízotti szolgáltatás
  • adatszolgáltatások készítése és benyújtása
  • környezetvédelmi bevallások készítése
  • környezetvédelmi műszaki leírások készítése
  • hulladékgazdálkodással (EHIR) kapcsolatos adatszolgáltatások elkészítése
Belsőépítészeti tervezés

Belsőépítészeti tervezés

Az ön belsőépítészeti elképzelései szerint segítünk kiválasztani az ahhoz illő anyagokat, burkolatokat, formákat. Belső látványterveket készítünk a kiválasztott anyagok, színek felhasználásával, hogy még mielőtt Ön megvásárolná az adott terméket, meggyőződhessen arról, hogy jól döntött-e.

3D-s látványterv készítése

3D-s látványterv készítése

Már a vázlatterv fázisában Ön kézhez kap több virtuális modellt az épületről, ezzel is megkönnyítve, az épület pontos arányainak, térbeli viszonyainak megértését. Ha Önnek olyan tervek állnak a rendelkezésére, melyek csak alaprajzokat és nézeteket tartalmaznak, vagy a meglévő épületéről szeretne 3D-s látványterveket készíttetni, ebben tudunk segíteni.

Kiviteli terv, gyártmánytervek, részlettervek

A kiviteli tervek elkészítésének a célja, hogy az építkezés megfelelő minőségben és megfelelő ütemezéssel haladjon. Ön e tervek megrendelésével sok időt, pénzt és bosszúságot takaríthat meg, hiszen nem kell mindent részletesen elmagyarázni a kivitelezőnek, amire sem ideje, sem energiája nem lesz, és a megfelelő szaktudás sincs a birtokában. A kiviteli tervek alapján az Ön által megbízott építési vállalkozó pontosabban, gyorsabban fog tudni majd dolgozni.

Szeretné már a vázlatterv fázisában látni, hogy épülete hogyan fog kinézni pontosan?

Szeretné már a vázlatterv fázisában látni, hogy épülete hogyan fog kinézni pontosan?

A vázlattervet készítünk folyamatos konzultáció mellett. Figyelembe vesszük az összes helyi jogszabályi előírást. Az építészeti vázlattervben Ön már az igényeihez igazodó alaprajzokat, metszeteket, homlokzatokat kap, figyelembe véve az energetikai szempontoknak megfelelően a tájolást, a szerkezeti elemek kialakítását.

Építészeti programterv

Első lépésként segítünk építészeti programba foglalni az Ön igényeit. Meghallgatjuk, milyen elképzelési vannak leendő házáról, a kinézetéről, a nagyságáról a benne lévő szobák, terek méreteiről és azok kapcsolatairól.