Geológiai szolgáltatások

Geológiai szolgáltatások

  • külszíni bányák felelős műszaki vezetői feladatok ellátása
  • éves bevallások elkészítése, készlet nyilvántartás
  • bánya műszaki utasítások készítése
  • bányaüzemi kárelhárítási terv készítése
Környezetvédelmi szolgáltatás

Környezetvédelmi szolgáltatás

  • környezetvédelmi megbízotti szolgáltatás
  • adatszolgáltatások készítése és benyújtása
  • környezetvédelmi bevallások készítése
  • környezetvédelmi műszaki leírások készítése
  • hulladékgazdálkodással (EHIR) kapcsolatos adatszolgáltatások elkészítése
Belsőépítészeti tervezés

Belsőépítészeti tervezés

Az ön belsőépítészeti elképzelései szerint segítünk kiválasztani az ahhoz illő anyagokat, burkolatokat, formákat. Belső látványterveket készítünk a kiválasztott anyagok, színek felhasználásával, hogy még mielőtt Ön megvásárolná az adott terméket, meggyőződhessen arról, hogy jól döntött-e.

3D-s látványterv készítése

3D-s látványterv készítése

Már a vázlatterv fázisában Ön kézhez kap több virtuális modellt az épületről, ezzel is megkönnyítve, az épület pontos arányainak, térbeli viszonyainak megértését. Ha Önnek olyan tervek állnak a rendelkezésére, melyek csak alaprajzokat és nézeteket tartalmaznak, vagy a meglévő épületéről szeretne 3D-s látványterveket készíttetni, ebben tudunk segíteni.

Kiviteli terv, gyártmánytervek, részlettervek

A kiviteli tervek elkészítésének a célja, hogy az építkezés megfelelő minőségben és megfelelő ütemezéssel haladjon. Ön e tervek megrendelésével sok időt, pénzt és bosszúságot takaríthat meg, hiszen nem kell mindent részletesen elmagyarázni a kivitelezőnek, amire sem ideje, sem energiája nem lesz, és a megfelelő szaktudás sincs a birtokában. A kiviteli tervek alapján az Ön által megbízott építési vállalkozó pontosabban, gyorsabban fog tudni majd dolgozni.

Szeretné már a vázlatterv fázisában látni, hogy épülete hogyan fog kinézni pontosan?

Szeretné már a vázlatterv fázisában látni, hogy épülete hogyan fog kinézni pontosan?

A vázlattervet készítünk folyamatos konzultáció mellett. Figyelembe vesszük az összes helyi jogszabályi előírást. Az építészeti vázlattervben Ön már az igényeihez igazodó alaprajzokat, metszeteket, homlokzatokat kap, figyelembe véve az energetikai szempontoknak megfelelően a tájolást, a szerkezeti elemek kialakítását.

Építészeti programterv

Első lépésként segítünk építészeti programba foglalni az Ön igényeit. Meghallgatjuk, milyen elképzelési vannak leendő házáról, a kinézetéről, a nagyságáról a benne lévő szobák, terek méreteiről és azok kapcsolatairól.

Information

All images are for demonstration purpose only. You will get the demo images with the QuickStart pack.

Also, all the demo images are collected from Unsplash. If you want to use those, you may need to provide necessary credits. Please visit Unsplash for details.

Keresés